Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als u niet kunt werken. U zorgt zelf voor een financieel vangnet omdat u meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Als u onverwacht ziek wordt of een ongeval heeft, ontvangt u via uw AOV een maandelijkse uitkering. Als zelfstandig ondernemer is een AOV een belangrijke verzekering om te overwegen. U wilt natuurlijk niet zonder geld komen te zitten als u onverwacht ziek raakt.

Arbeidsongeschikt bent u als u niet goed kunt werken. Dat kan komen door een ziekte of ongeval. Maar ook bij bijvoorbeeld een zwangerschap bent u tijdelijk arbeidsongeschikt. Het maakt niet uit of de ziekte of het ongeval met uw werk te maken heeft. Ook ongevallen buiten het werk, zoals een sportongeval, zijn verzekerd. U kunt dus voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt zijn en dit op verschillende manieren verzekeren.
 

Een verzekering op maat

Welk inkomen wilt u verzekeren? Wilt u eigen geld inzetten om in een inkomen te voorzien bij ziekte? Tot welke leeftijd wilt u verzekeren? Dit zijn maar een paar vragen die er toe moeten leiden dat de AOV helemaal op uw financiële situatie is toegespitst. Uw wensen zijn leidend. En wij helpen u graag met het maken van de keuzes!


Dienstverleningsdocument Risico's Afdekken

Vraag advies!

Een onafhankelijk advies dat resulteert in het scherpste product met de beste voorwaarden. Dát mag u verwachten van Overbosch Financieel Advies te Burgum!

neem contact op