Dit zijn een paar van de reviews die te lezen zijn op Advieskeuze.nl. Op deze website vindt u alle reviews terug met de totale waardering van ons kantoor.

"Hulpvaardig, ter zake kundig, vriendelijk en meedenkend, wij zijn ontzettend geholpen door de adviseur. Adequate reactie op mail en andere vragen, vooruitdenkend in de te volgen stappen. Een aanrader voor eenieder!!"

"De adviseur is deskundig en neemt de tijd voor de gesprekken. Komt met een goed onderbouwd advies, niet alleen voor de huidige situatie maar kijkt ook verder naar de toekomst en gewenste situatie dan. Daarnaast verliep het hele proces van aanvragen van een hypotheek tot afronding soepel en werd er duidelijk en snel gecommuniceerd. De adviseur laat duidelijk zijn toevoegde waarde zien als professioneel adviseur, en stelt het belang van de klant voorop."

"Wat een persoonlijke benadering, geweldig! Weloverwogen keuzes kunnen maken dankzij een rustige en duidelijke uitleg van zaken waar je niet alle dagen mee te maken hebt. Top bemiddeling!

"Totale ontzorging in een stressvolle en zorgelijke tijd. Het is fijn dat in het bos van bureaucratie nog professionals werken die je volledig ontzorgen op het vlak van woningfinanciering. Een absolute aanrader!"

Vraag advies!

Een onafhankelijk advies dat resulteert in het scherpste product met de beste voorwaarden. Dát mag u verwachten van Overbosch Financieel Advies te Burgum!

neem contact op