Jacob en Sjoukje

Nooit eerder werden wij door een hypothecair adviseur zo persoonlijk begeleid. Geen tussenpersonen, maar korte lijnen! Al onze vragen werden goed en duidelijk beantwoord. Bij   Overbosch financieel advies weet je zeker dat het advies van goede huize komt en dat er echt alles aan gedaan word om je dromen waar te maken.
 

Martin

Overbosch Financieel Avies attendeerde mij op enkele specifieke zaken mbt een arbeidsongeschiktheidsverzekering die andere adviseurs niet benoemden. Naast het persoonlijke en informele contact met Henk de belangrijkste reden om voor Overbosch Financieel Advies te kiezen.
 

Gerard

De adviseur heeft me uitstekend geholpen bij de aanvraag van een hypotheek. Als starter had ik nul kennis en de adviseur ging hier goed mee om. Op een persoonlijke en informele manier heeft hij me uitstekend advies gegeven over bepaalde keuzes die ik moest maken. Zonder zijn hulp was me dit niet gelukt. Voor deskundig en betrouwbaar advies ben je bij de adviseur op het juiste adres!
 

Frank en Afina

Hulpvaardig, ter zake kundig, vriendelijk en meedenkend, wij zijn ontzettend geholpen door de adviseur. Adequate reactie op mail en andere vragen, vooruitdenkend in de te volgen stappen. Een aanrader voor eenieder!!
 

Koert en Annita

Wij hebben een zeer goed en open gesprek gevoerd en daaruit vloeide een heel positief advies uit om b.v. eerder te kunnen stoppen met werken Daarnaast hebben we een goed advies gekregen wat betreft onze hypotheek in samenhang met onze toekomstdroom. Dat heeft geresulteerd in nieuwe hypotheek met veel lagere lasten als gevolg en wij hebben daardoor onze droom eerder kunnen verwezenlijken Wij zijn heel erg blij dat we het advies hebben gevraagd en gekregen van de adviseur.
 

Vraag advies!

Een onafhankelijk advies dat resulteert in het scherpste product met de beste voorwaarden. Dát mag u verwachten van Overbosch Financieel Advies te Burgum!

neem contact op