Wie is Henk Overbosch

Ruim 25 jaar geleden leerde ik de eerste kneepjes van het hypotheekvak bij mijn eerste werkgever en via verschillende banken en diverse adviesfuncties ben ik uitgegroeid tot een allround financieel adviseur met zeer veel ervaring. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een rustige en eenvoudige uitleg van de financiële situatie, waarbij de wens van de klant altijd voorop staat. Door een goede inleving in de klantsituatie ben ik in staat een integer en deskundig advies te geven die op maat gemaakt is voor die specifieke klant. De klant mag van mij een betrokken adviseur verwachten die vecht voor het klantbelang. 
Voor mijn volledige profiel, werkervaring en aanbevelingen verwijs ik u graag naar LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/henk-overbosch-ffp-58132636/
In 2016 ben ik Overbosch Financieel Advies gestart en sindsdien heb ik veel klanten aan een passende hypotheek en verzekering kunnen helpen. De voldoening van een tevreden klant is daarbij voor mij leidend.
                                                                                                                                                                  
                    

 

 
Aanbevelingen


"Henk Overbosch was mijn collega bij Private Banking Friesland Bank, waar ik enkele jaren heel fijn met Henk heb samengewerkt. Ik ken Henk als een zeer deskundige professional op het veelomvattende gebied van financieel advies, waarbij Henk de bijzondere gave heeft om moeilijke materie overtuigend maar vooral ook begrijpelijk uit te leggen. Henk is iemand die de unieke combinatie heeft van deskundigheid en heel goed met mensen om kunnen gaan. Dat zie je niet veel!"

Geert Waterlander

Oud-collega

Friesland Bank Private Banking


"In de periode dat Henk bij de Rabobank heeft gewerkt, heb ik op een plezierige wijze met Henk samengewerkt. Henk stelt het klantbelang centraal en zal alles in het werk stellen het maximale voor de klant er uit te halen. Dit zorgt voor tevreden klanten. Henk probeert klanten niet te overtuigen van zijn gelijk maar gaat in gesprek met de klant om de wensen boven water te krijgen. Het advies wordt hier op afgestemd. Henk heeft snel een klik met klanten door zijn oprechte interesse in de klant. Deze manier van werken maakt Henk een hele goede financieel adviseur/Private Banker."

Remco van der Weide

Oud-collega

Rabobank Private Banking

Vraag advies!

Een onafhankelijk advies dat resulteert in het scherpste product met de beste voorwaarden. Dát mag u verwachten van Overbosch Financieel Advies te Burgum!

neem contact op