Een overlijdensrisicoverzekering is een belangrijke verzekering die u afsluit om uw nabestaanden goed verzorgd achter te laten. De verzekering keert alleen uit bij overlijden en als u op de einddatum in leven bent vervalt de verzekering zonder een uitkering. Vaak is een dergelijke verzekering verplicht bij het afsluiten van een hypotheek omdat de bank graag zekerheid wil dat de nabestaande de hypotheeklasten ook nog op kan brengen.
De premies van deze verzekeringen zijn de laatste jaren fors gedaald!  Het loont dus ook de moeite uw huidige verzekering te laten checken op premievoordeel.
 

Wat mag u van ons advies verwachten?

Wij rekenen u voor wat uw netto inkomen is na overlijden van één van beide partners. Nadat u heeft verteld welk netto inkomen u wenst voor de nabestaande laten wij u zien welk bedrag u moet verzekeren om er voor te zorgen dat het gewenste inkomen gehaald wordt. De verzekering is dus exact afgestemd op úw situatie en u bent dus niet over- of onderverzekerd.


Dienstverleningsdocument Risico's Afdekken
 

Vraag advies!

Een onafhankelijk advies dat resulteert in het scherpste product met de beste voorwaarden. Dát mag u verwachten van Overbosch Financieel Advies te Burgum!

neem contact op