U gaat een huis kopen

U staat voor één van de grootste financiële beslissingen van uw leven: het kopen van een huis. En waarschijnlijk zult u, net als de meeste mensen, een lening nodig hebben om uw droomwoning te kunnen kopen. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Wij helpen u daarmee graag op weg.
Omdat Overbosch Financieel Advies samenwerkt met Makelaardij Jaap Kingma heeft u bij ons één loket waar alles geregeld kan worden. Vanaf de eerste bezichtiging tot de daadwerkelijke aankoop van de woning bij de notaris, wij nemen u alle zorgen uit handen! Bovendien kunnen we u een pakketkorting bieden als u meerdere diensten afneemt. Vraag er naar tijdens uw gesprek!
 
Voor de financiering en verzekering vergelijken we minimaal 20 verschillende aanbieders, zodat u zeker weet dat u altijd de scherpste rente, de laagste premie en de beste voorwaarden krijgt! En omdat wij niet betaald worden door deze aanbieders is ons hypotheekadvies aan u altijd objectief. Het maakt ons immers niet uit waar u uw hypotheek of verzekering onder brengt.
 
Neem gerust contact op om eens een oriënterend gesprek in te plannen. Dit is kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek komt u te weten welk bedrag u kunt lenen en wat ongeveer uw maandlasten zullen gaan worden. En natuurlijk leggen we uit wat onze diensten zijn en welke kosten u daarvoor betaalt. Wel zo duidelijk.

 


U heeft al een hypotheek

En u bent benieuwd of u nog kunt besparen op uw maandlasten. Of dat uw hypotheek nog wel bij uw situatie en wensen past. Kunt u de hypotheeklasten nog betalen als u arbeidsongeschikt raakt? Of als uw partner komt te overlijden? Vragen waarop wij u graag een antwoord geven. Ook op dit gebied kunt u van ons een eerlijk en deskundig hypotheekadvies verwachten.

 


Nationale Hypotheek Garantie

Bij het kopen van een huis heeft het kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in de hypotheek meerdere voordelen. Ten eerste krijgt u van de geldverstrekker een korting op de rente en ten tweede is het een vangnet voor het geval u niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.
 
Voor het verkrijgen van NHG betaalt u eenmalig een vergoeding van 1 procent van de totale hypotheekschuld. Gezien de voordelen van NHG kan dit zeker uit. Deze kosten zijn door het rentevoordeel soms al na een jaar terug verdiend.
 
Wij zorgen voor het aanvragen van de NHG. Ook bij het oversluiten van uw hypotheek is het soms mogelijk om te kiezen voor NHG. Dit kan een groot voordeel opleveren. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken of u in aanmerking komt voor NHG.


Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag
 

Vraag advies!

Een onafhankelijk advies dat resulteert in het scherpste product met de beste voorwaarden. Dát mag u verwachten van Overbosch Financieel Advies te Burgum!

neem contact op